Hogyan dolgozunk?

Elmélyedne kicsit a duguláselhárítás világában? Nos akkor kiváló helyre jött. Alább röviden bemutatjuk a gépeket, melyekkel a dugulások megszüntetését végezzük és a duguláselhárítás folyamatát.

Duguláselhárítás során használt gépeink

Rothenberger R600 csőtisztító gép - dugulaskovacs.hu
Rothenberger R600 csőtisztító gép

Rothenberger R600 csőtisztító gép

A makacsabb, távolabb található dugulások esetén használatos gépünk. A Rothenberger magas minőségű, nagy teljesítményű gépével könnyedén tisztíthatjuk meg a problémás csöveket. Akár 40 méteres távolságban is alapos tisztítást végezhetünk vele, még nagyobb átmérőjű csövek esetében is.

Makacsabb dugulásokhoz speciális csőtisztító

DREXL Mini Power 75 csőtisztító gép
DREXL Mini Power 75 csőtisztító gép

DREXL Mini Power 75 csőtisztító gép

Ha egy makacsabb dugulásról van szó, egy átlagos szívó-nyomó pumpa már nem segít. Ám sok esetben a dugulások nem túl messze vannak. Ekkor lép munkába a DREXL nagy teljesítményű csőtisztító gépünk, mely egy spirál segítségével, könnyedén elhárítja a problémákat.

Hasznos kézi eszköz dugulás ellen

Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS szívó-nyomó tisztítópumpa
Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS szívó-nyomó tisztítópumpa

Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS szívó-nyomó tisztítópumpa

Végül pedig a kisebb dugulásokhoz, egy professzionális kézi pumpa is elengedhetetlen eszköz. Mosdók, kádak, zuhanyzók, mosogatók, WC-k kisebb dugulásait könnyedén megoldhatjuk nehéz gépek használata nélkül is. A Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS pedig egy könnyedén használható, magas minőségű eszköz ehhez.

A duguláselhárításról röviden

Ha egy dugulást nem tudunk, vagy nem akarunk házilag megoldani, akkor szükségünk lesz professzionális duguláselhárításra. Első dolgunk a problémás lefolyó, cső megvizsgálása. Fontos felderíteni a probléma okát, hisz minden dugulás más és más. Azt is fontos meghatároznunk, hogy a dugulás a cső mely szakaszán lépett fel.

A dugulás milyenségétől függően értékelhetjük ki, hogy milyen módon tudjuk azt elhárítani. Esetenként csak a lefolyó szifon szétszerelésére és tisztítására van szükség, komolyabb esetekben kézi eszközök segítségével, elsősorban egy szívó-nyomó pumpa segítségével, próbáljuk meg elhárítani a problémát.

Ha a kézi eszközök használata nem jár sikerrel, akkor nyúlunk komolyabb eszközökhöz, a csőtisztító gépekhez, szükség esetén csővizsgáló kamera segítségével keressük meg a probléma helyét. Ezek után a probléma helyétől, távolságától függően választunk gépet, mely egy spirál és egy tisztító fej segítségével fogja a dugulást okozó tárgyat vagy anyagot eltávolítani a csövekből. A dugulás elhárítás során ügyelünk arra, hogy a tisztaságot és a csövek épségét megőrizzük. A munka végeztével feltisztítjuk az esetlegesen kifolyt koszt és már kész is.

Munka közben

Mosdó duguláselhárítás DREXL Mini Power 75 csőtisztító géppel

Szennyvízcsatorna kamerás csővizsgálata Rothenberger csővizsgáló kamerával

Ha önnél dugulás lépett fel, hívjon bátran és mi megoldjuk!

Non-Stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

+36 70 638 8838