Kamerás csővizsgálat, duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak és kamerás csatornavizsgálat árak a piacon széles tartományban mozoghatnak. A duguláselhárítók árai sokmindentől függhetnek, az elhelyezkedéstől, a kiszállástól, a munka nehézségétől, az alkalmazott gépektől, technikáktól és természetesen a belefektetett időtől. Nem mondhatjuk azt, hogy a legdrágább vagy a legolcsóbb árat érdemes választani, mert ez látatlanban nem mondható meg, mivel nekünk nem célunk a duguláselhárító szakemberek megítélése.

Ami biztos, hogy a duguláselhárítás árak és kamerás csatornavizsgálat árak kidolgozásánál törekedtünk arra, hogy mindenkinek megfelelő és kiszámítható legyen. Az ügyfeleinknek és nekünk is az a legfontosabb, hogy szakszerűen és eredményesen végezzük el az adott feladatot, legyen az duguláselhárítás vagy kamerás csatornavizsgálat.

Duguláselhárítás árak Budapest és országosan

2024. január 1-től érvényes áraink!

Szolgáltatási díjaink magánszemélyek részére

Kiszállási díj

Duguláselhárítás árak

Csőkamerázás árak

Amennyiben a mi hibánkon kívül a javítást, hibaelhárítást nem tudjuk elvégezni,
abban az esetben 15.000 Ft kiszállási, felmérési díjat számolunk fel.

A feltüntetett árak magánszemélyekre vonatkoznak hétköznap 8.00-18.00 között!

Egyéb időszakokban (hétköznap 18.00-8.00 között és hétvégén) egyedi díjszabás érvényes, melyről telefonon érdeklődjön!

Az elvégzett munkáról alanyi adómentes számlát állítunk ki.

Szolgáltatásainkat a helyszínen történő készpénzfizetés ellenében végezzük!

Adószámos magánszemélyek és cégek esetén egyedi díjszabás érvényes!

Airbnb lakás, rövid vagy hosszabb távú bérlemények, albérletek……stb. egyedi árajánlat alapján!

Áraink fixek, rejtett költségek és méter árak nélkül, hogy ön kiszámítható szolgáltatásban részesüljön! Árainktól kizárólag különleges esetekben térünk el, amennyiben a folyamat több, mint egy órát vesz igénybe vagy kivételesen hosszú csőszakaszra vonatkozik.

Beton, eternit, kerámia, vas anyagokból készült régi, elavult, elöregedett PVC csövek esetén nem vállallalunk garanciát a gépi spirálos duguláselhárítás során fellépő sérülésekre. 

Mivel ezek a csövek az idő előrehaladtával meggyengülnek, elvesztik tartósságukat, így ezekben a rendszerekben egy spirálos duguláselhárítás repedéseket, töréseket okozhatnak.

10 + 1 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • a nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • a WC-duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • gyorsan és tisztán dolgozunk (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • Budapesten ingyenes a kiszállás (kivéve: I., II., III., XII. kerület)
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Duguláselhárítási árak és átverések: Mire figyeljünk?

A duguláselhárítás mindennapi probléma lehet bármely háztartásban. A duguláselhárítás területén dolgozó szakemberek általában különböző árakat és díjakat számolnak fel a szolgáltatásaikért. Fontos, hogy tájékozottak legyünk ezen árak és díjak tekintetében, hogy elkerülhessük az esetleges átveréseket. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek Önnek ebben:

1. Árak és díjak ellenőrzése:

A duguláselhárítás ára széles skálán mozoghat, függően a munka jellegétől és a helyszíntől. Budapesten általános háztartási dugulás esetén – mint WC, mosogató, zuhanytálca vagy lefolyó dugulások – 15.000-50.000 forint közötti összegekkel számolhatunk, míg vidéken ez az összeg általában pár ezer forinttal kevesebb.

Amennyiben lehetséges, keressük fel a szolgáltató honlapját, hogy tájékozódjunk az egyes szolgáltatásokra vonatkozó árakról. Ezek gyakran ‘tól-ig’ árak, amelyek segítségével össze tudjuk hasonlítani a különböző ajánlatokat.

A szolgáltató honlapját több okból is érdemes felkeresni. Nagyon sok információt megtudhatunk az árak mellett, például a garanciáról, eszközökről, gépekről és az ügyfelek véleményéről (ez a Google térképes keresőjében is megtalálható).

Erről a témáról bővebben egyik cikkünkben foglalkoztunk:

Profi duguláselhárító szakember kiválasztása

2. Helyi árak ismerete:

Mielőtt döntést hoznánk, érdemes több szolgáltató ajánlatát is megvizsgálni. A duguláselhárítási árak jelentősen változhatnak attól függően, hogy melyik városban vagyunk. Például Budapesten Pest megye területén egy általános háztartási dugulás (WC, mosogató, lefolyó dugulások, zuhanytálca duguláselhárítás) esetén 15.000-50.000 Ft közötti összeggel kell számolnunk, míg vidéken ez az összeg általában pár ezer forinttal kevesebb.

Legyen gyanús az is, ha nagyon kevés a honlapon feltüntetett ár!

3. Óvakodjunk a folyóméter áras szolgáltatóktól:

Kerüljük azokat a szolgáltatókat, akik a munka hosszától függően számolnak fel díjat, mivel mint laikusok, nem tudhatjuk, hogy a dugulás pontosan milyen messze van. Ez sajnos gyakran vezet átverésekhez, túlszámlázáshoz. Mi 80-90%-ban fix árakkal dolgozunk, legyen szó kiszállási díjról vagy magáról a duguláselhárítás díjáról és semmilyen körülmények között nem számlázunk folyóméter alapon.

4. Telefonos egyeztetés:

Amennyiben az adott szolgáltató nem tüntet fel árakat a honlapján, mindenképpen telefonon egyeztessünk a szolgáltatás díjáról. Érdeklődjünk a kiszállási díjról is, hogy az ingyenes-e vagy sem, mivel a mai üzemanyagárak miatt már mi is Budapest egyes kerületeiben kénytelenek voltunk kiszállási díjat bevezetni.

Céges számlázás:

Kérdezzünk rá, hogy milyen árak érvényesek cég esetén, ha úgy szeretnénk igény bevenni a szolgáltatást. Mivel nagyon sok szolgáltatónál, mint például nálunk is egyedi árat adunk vállalkozások, Airbnb lakás, rövid vagy hosszabb távú bérlemények, albérletek stb. esetén.

Vészhelyzeti, hétvégi-ünnepnapi vagy éjszakai kiszállás:

Kérdezzünk rá, hogy rendelkeznek-e sürgősségi, azonnali kiszállást biztosító szolgáltatással, és ha igen, ez milyen külön díjazással jár.

5. Átbeszélés a helyszínen:

Mielőtt a szakember hozzáfogna a munkához, mindenképpen beszéljük át vele a részleteket a helyszínen. Így elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket a munka befejeztével történő fizetéskor.

Amit mi tanácsolunk, hogy a dugulás elhárítás és természetesen a csőkamerázás árak és igazából minden igény bevett szolgáltatás, legyen az bármilyen felújítás, javítás esetén az alapos tájékozódás kulcsfontosságú. Ismerjük meg a piaci árakat, hasonlítsuk össze a különböző szolgáltatók ajánlatait, és legyünk tudatosak a potenciális csapdák elkerülése érdekében.

Sajnos munkáink során nagyon sokszor tapasztaljuk, hogy akikhez kimegyünk elcsodálkoznak az árainkon és elmesélik, hogy előttünk milyen áron végezték nekik a duguláselhárítást. Ezek az összegek általában több százezer forintosak és ami még dühítőbb sok esetben igénytelen munkát csináltak ennyi pénzért.

Mi nem mondjuk azt, hogy a mi duguláselhárítási árunk olcsó, de a mi büszkék vagyunk arra, hogy minőségi munkát adunk ki a kezünkből amire garanciát is vállalunk!

Az elővigyázatosság és a tájékozódás kulcsfontosságú a duguláselhárítási szolgáltatások igénybevételekor.

Legyen Ön is tájékozott, és kerülje el az esetleges átveréseket!