Duguláselhárítás, csőkamerázás, kamerás csatornavizsgálat non-stop

Rólunk írták

KIVÁLÓ
150 vélemény:
Vladik Balko
Vladik Balko
2023-01-14
Gyors,precíz ,tisztán végeznek munkájukat . Ma reggel felhívtam és röviden elmondtam hogy mi a gond pár órán belül itt is voltak. Szóval csak ajánlani tudom őket .Srácok ,köszönöm szépen
Varga Máté
Varga Máté
2023-01-14
Olyan problémával kerestem meg őket, amivel nem foglalkoznak, ezért sajnos nem dolgoztunk együtt. De a kommunikáció zseniális volt! Gyorsan visszahívtak és elláttak információval. Elmentettem a számukat! 🙂
András Lázár
András Lázár
2023-01-07
Profi, gyors, kiváló szolgáltatás! Megérkeztek a megbeszélt időpontban, mindent profin elmagyaráztak és gyorsan elvégezték a munkát. Jót beszéltünk közben, szimpatikus az apa-fia páros, csak ajánlani tudom! Csak így tovább!
Barbara Pusztai
Barbara Pusztai
2023-01-07
Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket! Köszönöm, hogy gyorsan kijöttek és megoldották az eldugult mosogató problémáját! Profi,gyors és tiszta munka! Csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek! 🙂 Nagyon köszönöm!
Tamás Gurszky
Tamás Gurszky
2023-01-06
Gyors és profi segítséget kaptam. Már a telefonos egyeztetés során végigvezettek a lehetséges problémákon és megoldásokon, hogy ne érjenek meglepetések. Csak ajánlani tudom őket!
Dalma F.
Dalma F.
2023-01-02
Telefonon tájékoztatott a felelősségről, a díjról és az elhárítás idejéről. Megadott időintervallumon belül megérkeztek, és kb. fél óra alatt el is végezték a munkát. Elhárításközben mesélte, hogy mit miért csinálnak. Későbbi dugulás elhárítása érdekében jó tanáccsal is ellátott. Köszönöm a munkájukat, csak javasolni tudom másoknak is.
Lilla Faust Pintér
Lilla Faust Pintér
2022-12-28
Gyors, profi, korrekt és minőségi munka. Csak ajánlani tudom.
Mátyás Kovács
Mátyás Kovács
2022-12-20
Csakis csatlakozni tudok a korábbi hozzászólásokhoz. Rövid telefonos megbeszélést követően érkeztek és pontosan a megbeszélt időpontra. Gyorsan felmérték a körülményeket, majd pár percen belül eltávolították a dugulás okát. Folyamatos tájékoztatásban volt részem és jó tanácsokkal is elláttak. Kiemelném továbbá, hogy ügyelnek a tisztaságra, cipőre húzható zsákkal érkeztek, hogy ne koszos cipővel járják össze a lakást. Ma már nagyon ritka az ilyen szolgáltatás. Nagyon szépen köszönöm a munkát! Bátram tudom bárkinek ajánlani őket! Minden szolgáltatást nyújti vállalkozó példát vehetne róluk.
Gyula Ozoróczy
Gyula Ozoróczy
2022-12-18
Egy makacs mosogató lefolyó dugulás megszüntetésében kértük Kovács és Fia segítségét. A megbeszélt időben érkeztek, korrekt (nem méterenkénti), átlátható árazással, profin és tisztán dolgoznak. Korábban is őket kellett volna hívnunk!