Duguláselhárítás, csőkamerázás, kamerás csatornavizsgálat non-stop

Rólunk írták

KIVÁLÓ
89 vélemény a következőn:
Boglárka Andó
Boglárka Andó
2022-05-07
Már azt hittem eltűntek a megbízható szakemberek, a kiváló, öt csillagos szolgáltatást nyújtók ebből az országból, de szerencsére nem így van. Kovács és Fia gyorsan kiérkeztek, maximális profizmussal, rengeteg információt és tanácsot nyújtva végezték el a munkát. Csak őket fogom hívni ezentúl. Nem mellesleg nagyon kedvesek is 🙂
Olvass tovább
Dávid Kárász
Dávid Kárász
2022-05-06
Profi és udvarias szakemberek, gyors és precíz munka, korrekt ár. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm a munkátokat!
Olvass tovább
Kornél Zámbori
Kornél Zámbori
2022-04-25
Gyors és precíz munkát végeztek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezen felül még nagyon kedvesek is. Innen is köszönöm a munkájukat.
Olvass tovább
Márta Sziklai
Márta Sziklai
2022-04-22
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kovács és Fia csapatot. Korrekt tájékoztatás, precíz, alapos munkavégzés. Örülök, hogy őket hívtam.
Olvass tovább
Vince Láng
Vince Láng
2022-04-08
Gyorsan, szakszerűen, jól dolgoztak. Köszönjük!
Olvass tovább
Richárd Nyüsti
Richárd Nyüsti
2022-04-04
Néhány hete jártak nálunk, mosogató lefolyó dugulás miatt. Megkeresésünk, gyorsan reagáltak, telefonon keresztül is próbáltak segíteni még a kiérkezés előtt, amit én nagyra becsülök. Nagyon korrekt, ügyfélközpontú viselkedéshez volt szerencsém. Gyors kiszállással profi munkát végeztek.
Olvass tovább
Róbert Nagy
Róbert Nagy
2022-03-05
Nagyon gyors és kedves kiszolgálás. Sajnos ez ma már elég ritka. Valami ilyesmit képzel el az ember, amikor szolgáltatást vesz igénybe. Mindezt nagyon korrekt áron. Bárkinek jó szívvel ajánlom.
Olvass tovább
Judit Jámbor
Judit Jámbor
2022-03-05
Szombati reggel hívtuk, mert eldugult a konyhai csap elvezető csöve. Udvarias korrekt tájékoztatást kaptunk, néhány órával később a megadott időintervallumban megérkeztek. A munkát profin elvégezték, és még a maszk viselésére is odafigyeltek. Örülök, hogy őket választottuk ebben a hirtelen adódott helyzetben.
Olvass tovább