Rólunk írták

KIVÁLÓ
212 vélemény:
Ákos Varjas
Ákos Varjas
2023-07-19
Mosogató duguláselhárításhoz hívtam Őket Budapestre. A telefonbeszélgetésünk után egy órán belül itt voltak és gyorsan, profin, tisztaságot hagyva maguk után el is hárították a problémát. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Balázs Bauman
Balázs Bauman
2023-07-10
Életem első dugulása volt, telefonban udvarias, azonnal intézkedő, gyors, professzionális és korrekt árazású szolgáltatást nyújtanak! Ha tehetném az ég összes csillagát itt megjelölnèm, csak javasolni tudom, hogy hívjátok őket!
T Eva
T Eva
2023-06-27
Nagyon ajanlom. Idoben erkeztek,tisztan dolgoztak! Mosogep fali szifon csere volt,nem estek neki egybol vesni. Beszereztek a szifont is. Maskor is oket hivom! koszonom
Emőke Kádár
Emőke Kádár
2023-06-21
Nagyon korrekt szolgáltatás. Érthetően felvázolták a problémát, és a lehetséges alternatívákat. Gyorsak voltak és precízen dolgoztak.
Noémi Magyar
Noémi Magyar
2023-06-19
Korrektek, kedvesek és profik voltak. Már a felkeresésük napján ki is tudtak jönni. Tanácsokat is adtak, hogy a jövőben ne legyen szükség a dugulás elhárításra. Csak ajánlani tudom!
Csaba Óvári
Csaba Óvári
2023-06-19
Szakszerű, alapos, korrekt áron.
Dottya Gecser
Dottya Gecser
2023-06-18
Nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak,az első pillanattól fogva.A telefonbeszélgetéskor megbeszélt időpontban kijöttek és ellátták a problémát, mindezt professzionálisan.Csak ajánlani tudom őket!
Dávid Neisser
Dávid Neisser
2023-06-14
Nagyon korrekt szakemberek, akik profin elhárították a dugulást a wc-ben. Végig tájékoztattak mindenről és nem mellesleg nagyon jófejek, rendesek is voltak. Jár az 5 csillag egyértelműen, ritka manapság az ilyen cég.:)
Zsolt Nyiri
Zsolt Nyiri
2023-06-14
Rövid telefonbeszélgetés és alap információk felvétele után 1 órán belül itt voltak és a világ legkorrektebb munkáját végezték. Jó hangulatban, jó humorérzékkel, de alaposan és hibátlanul elhárították a problémát, közben ügyelve a tisztaságra, mintha csak a saját otthonukban lettek volna. Az árak átláthatóak honlapjukon és végösszeg megegyezett az ott feltüntetettel. Maximálisan ajánlott, köszönöm!