Rólunk írták

KIVÁLÓ
255 vélemény:
Tímea Mikulásné Nagy
Tímea Mikulásné Nagy
2024-03-26
A mosogatónknál alakult ki egy makacsabb dugulás, amit itthon már nem tudtunk megoldani. Felhívtam őket és szerencsém volt, mert pont volt egy kis idejük két munka között. Pontosan, időben érkeztek, így másfél óra alatt meg is oldódott a probléma a bejelentéstől számítva. Nagyon kedvesek, udvariasak, és odafigyelnek a tisztaságra. Tippeket is adtak annak érdekében, hogy ne forduljon elő újra a probléma, legalábbis egyhamar. Nagyra értékeltem az őszinteségüket is - pontosan azt az árat fizettem, ami a honlapjukon is ki van írva, nincs átverés. Bátran ajánlanám őket bárkinek 😊
Adrienn Prohászkáné Tóth
Adrienn Prohászkáné Tóth
2024-03-23
Pontosan, a megbeszélt időben érkeztek. A fürdőszobai dugulást gyorsan megoldották. Precíz munka, korrekt áron. Legközelebb is őket fogom hívni.
Bence Takacs
Bence Takacs
2024-03-21
Precíz, korrekt munkát végeztek, teljeskörű tájékoztatással, őszinteséggel. Csak ajánlani tudom őket, gyorsan rendelkezésre álltak, kedves szakemberek, jó tapasztalatunk volt.
M. H.
M. H.
2024-03-14
Családi házban volt két akna között dugulásunk. Egyik nap beszéltünk telefonon, másik nap reggel meg is oldották a számomra megoldhatatlannak tűnő problémát. Profi, összeszokott, jól felszerelt csapat szállt ki hozzánk! Bátran ajánlom őket bárkinek!
Z
Z
2024-03-10
Nagyon segítőkészek, rugalmasak.
Koncz Máté
Koncz Máté
2024-03-06
Nagyon gyorsak és korrektek! Wc dugulás miatt hívtam őket, 2 órán belül kijöttek és meg is csinálták. Pontos és precíz munka bátran ajánlom őket bárkinek!
evelin k.
evelin k.
2024-03-06
Megbeszélt időben érkeztek, munkájukat gyorsan és precízen végezték. Remek szakemberek és nagyon kedvesek, csak ajánlani tudom.

Szolgáltatásainkról, árainkról és hasznos tanácsainkról az alábbi oldalakon, cikkekben olvashat: