Duguláselhárítás, csőkamerázás, kamerás csatornavizsgálat non-stop

Rólunk írták

KIVÁLÓ
111 vélemény a következőn:
Dóra Koválcsik
Dóra Koválcsik
2022-09-06
Mindenkinek csak ajánlani tudom Sándorékat. Profin és korrekt áron dolgoznak. A lehető leghamarabb megoldották a problémát. Sándor mindenben segítőkész volt és részletesen tájékoztatott a folyamatokról. Sajnos nálam az alap kialakítás miatt csak bontással lehetett megoldani a problémát. Sándor és a javítást végző kollégája, a lehető legkisebb felületen végeztek bontást. Kamerázás és tisztítás után megoldódott a probléma. A bontott rész visszajavítása is megtörtént. Nagyon köszönöm a segítséget! Jó szívvel ajánlom Őket mindenkinek.
Olvass tovább
D. Zsolt
D. Zsolt
2022-08-30
A legmegbízhatóbb és legprecízebb családi vállalkozás. Nem volt túlszámlázás vagy rejtett költség. Nagy tapasztalattal, mély hozzáértéssel és hatékonyan végezték el a munkát. Őszintén ajánlom őket, szükség esetén csakis hozzájuk fordulnék újra.
Olvass tovább
Zalan Lakos
Zalan Lakos
2022-08-28
Gyors reagálás, profi hozzáállás, megbízható kivitelezés. Csak ajánlani tudom!
Olvass tovább
Mária Puskás
Mária Puskás
2022-08-23
Telefonos megkeresés után pár órával már a helyszínen voltak, és szakszerű tájékoztatás mellett végezték a munkát. Gyorsan és koszmentesen elhárították a dugulást. Bátran ajánlom másoknak is, ha duguláselhárításra van szüksége!
Olvass tovább
Balázs Lantos
Balázs Lantos
2022-08-16
Maximálisan meg voltunk elégedve mind az elvégzett munkával, mind az Urakkal. Pontosak és kedvesek voltak, figyeltek a tisztaságra (amennyire lehet) és - ami a legalább ilyen fontos - megoldották a problémánkat. 10/10
Olvass tovább
Angyal László
Angyal László
2022-08-16
Nos, a klasszikus problémával kerestem meg az Urakat. Udvariasan feltérképezte, mi a pontos probléma, nem volt rejtett költség és azonnal megtudtunk állapodni egy másnapi időpontban. Korrekt, alapos és gyors munkavégzés, melynek a végén jótanáccsal láttak el, mit kellene cserélni a közeljövőben. Hálás köszönet!
Olvass tovább
Pásztor Máté
Pásztor Máté
2022-08-16
Gyors, pontos.
Olvass tovább
Veronika Szontagh
Veronika Szontagh
2022-08-11
Csak pozitív dolgokat tudok mondani, végig nagyon kedvesek voltak, tisztán és gyorsan elhárították a problémát. Bátran és jószívvel tudom mindenkinek ajánlani!
Olvass tovább
Dániel Koska
Dániel Koska
2022-08-10
2022-08-10 Röviden: profi, hatékony, gyors, udvarias szakemberek, bátran ajánlom mindenkinek, akinek duguláselhárításra van szüksége! Kicsit bővebben: A mai napon, miután a mosógépszerelő 13 órakor megállapította, hogy nem a mosógépben van a hiba, hanem valószínűleg a falon belüli mosógépszifon van eldugulva, elkezdem vadul dulguláselhárítót keresni. Google barátom az első találatok közt ajánlotta a Kovács és Fia Kft szolgálatait. A honlap informatív és meggyőző volt, ezért gondoltam felhívom, hány nap múlva tud kijönni. Legnagyobb meglepetésemre még az esti órákra ígérte magát. Kicsivel később felhívott, hogy előbb is tudnak jönni, mert előbb végeztek az aznapi munkákkal. Ezekután a megbeszélt időben érkeztek, gyorsan munkához láttak és közben folyamatosan tájékoztattak mit és miért csinálnak. Ezenkívül további tanácsokkal láttak el, hogy mire kell figyelni, hogy a dugulást elkerüljük a mosdóknál, zuhanylefolyónál és a wc-knél. A munka végeztével extra szolgáltatásként még a szárítógépet is segítettek visszatenni a mosógép tetejére. Kovács úr és fia a tökéletes szolgáltató mintaképe: gyors, elérhető (manapság nagy szó!), udvarias, pontos, és ami a legfontosabb: a vállalt munkát hatékonyan elvégzik.
Olvass tovább