Duguláselhárítás IX. kerület (Ferencváros)

Duguláselhárítás IX. kerület Budapest Ferencváros területén gyors kiszállással és pontos, garanciális munkavégzéssel fix áron!

Nem folyik le a szennyvíz vagy eldugult a mosogató, mosdó és segítségre van szüksége? Hívjon minket bármilyen lefolyó, WC, vezeték dugulásának megszüntetéséhez.

Duguláselhárítás Budapest IX. kerület: +36 70 638 8838

Mi okozhat dugulást a különböző lefolyókban és csőrendszerekben?

Számos tényező járulhat hozzá a dugulás kialakulásához, íme a leggyakoribbak:

 • Rossz kialakítás:

A dugulás kialakulhat a fő- és mellékvezetékekben, valamint a végpontokon is. Gyakori hiba, ha túl vékony csöveket használnak, nem megfelelő a lejtés, a csatlakozás nem szakszerű, hibásan vagy nem megfelelő lefolyórendszert építenek be.

 • Nem megfelelő felhasználás:

Például spórolunk az öblítővízzel, és kevés vízzel öblítjük le a WC-t, vagy nem megfelelő dolgokat engedünk le a lefolyókba, mint például zsíros ételmaradékok, macskaalom, sok WC papír, nedves törlőkendő, vagy intim betét.

 • Idegen tárgyak:

Ezek nem mindig szándékosan kerülnek a lefolyókba vagy WC-csészékbe. Például az illatosító, mosogatórongy, vagy a gyerek játéka lehet, ami dugulást okoz. A festés vagy felújítás után a WC-csészébe vagy mosdóba leöblített törmelék is gyakori ok.

A mai életmód és kényelem miatt sajnos szinte minden otthonban előfordulhat különböző mértékű dugulás. A problémát lehet duguláselhárító szerekkel, kézi eszközökkel orvosolni, de komolyabb esetekben szükség lehet duguláselhárító segítségére és speciális eszközeire is.

Ha Önnek is van dugulási problémája a Budapest 9. kerületében, akkor forduljon bizalommal a Kovács és Fia duguláselhárításhoz. Gyors és szakszerű elhárítást nyújtunk ingyenes kiszállással, rejtett költségek nélkül.

Eszközeink, amiket a duguláselhárítás során használunk

Alap felszerelésünk közé tartozik a lefolyó pumpa (szívó-nyomó tisztítópumpa) és a speciálisan a duguláselhárításhoz alkalmas csőtisztító gépek, mellyel a makacsabb, távolabb lévő dugulások szüntethetők meg. Ezzel a csőtisztító géppel akár 40 métereres távolságban megszüntethetjük a makacs dugulásokat. A spirálos duguláselhárítás az úgynevezett csőgörénnyel, mely a leggyakrabban használt és megoldást nyújtó gépünk.

Mivel fontos számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan dolgozzunk ezért választottuk a Rothenberger profi eszközeit.

Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz
Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz

Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz

Bővebben gépeinkről, kéziszerszámainkról a Hogyan dolgozunk cikkünkben olvashat.

Higiénia és tisztaság munkavégzés közben

Nagy jelentőséget tulajdonítunk a megfelelő higiéniás feltételek és tisztaság betartásának a munkavégzés során, beleértve a munka előtti, közbeni és utáni időszakot is. Ez nem csak a megrendelőnek fontos, hanem nekünk is, rövid és hosszú távon.

Az alapfelszerelésünk tartalmazza a lábzsákot, kesztyűt, és igény esetén a szájmaszkot is.

Mivel mi is fontosnak tartjuk és igényeljük a tisztaságot, így mindig teljesen kitakarítjuk és fertőtlenítjük a területet magunk után.

Szolgáltatásaink a Budapest IX. kerületében

Szakterületeink közé tartozik mindenféle lefolyó, mosogató, fürdőszobai szaniter, garázs padlóösszefolyó és udvari csatorna duguláselhárítása családi házakban és lakásokban Budapesten. Emellett vállaljuk lakások, társasházak strang vezetékeinek, fő gerincvezetékeinek és csatornáinak gyors és szakszerű gépi duguláselhárítását a Budapest Ferencvárosban.

Mosogató duguláselhárítás 9. kerület

A konyhai mosogatók dugulása igen gyakori probléma a budapesti háztartásokban. A konyhai maradványok, zsír és olaj gyakran letapadnak a csövekben, aminek következtében a víz nagyon lassan vagy egyáltalán nem folyik le. Amennyiben otthoni eszközökkel nem sikerült megoldani a problémát, gyors és szakszerű duguláselhárítást biztosítunk.

A mosogató lefolyójának tisztítása a IX. kerületben fix áron történik, kiszállási díj, méterár és rejtett költségek nélkül.

Az árainkról itt tájékozódhat: Mosogató duguláselhárítás ára Budapest IX. kerület

Mosogató duguláselhárítás
Mosogató duguláselhárítás

Fürdőszobai lefolyók duguláselhárítása Budapest IX. kerület

A fürdőszobai lefolyók az egyik leggyakrabban elkoszosodó, elzsírosodó területek, mivel a sok szappan, tusfürdő, haj, szőr makacs dugulásokat tudnak okozni, ha felgyűlnek a vezetékekben. Mivel a fürdőszobai szanitereket minden nap, többen is használjuk, elég bosszantó, ha egyre lassabban folyik le a fürdővíz, vagy a zuhanyzó eláztatja a fürdőszobát, mert nem folyik le olyan gyorsan a víz, mint ahogy használjuk.

Mosdó duguláselhárítás Budapesten

Ne várja meg, míg teljesen eldugul és elárasztja a fürdőt, ha már látja, hogy nehezen megy le a víz, hívjon duguláselhárító szakembert, hogy sok bosszúságtól megóvja magát.

Legyen szó zuhanytálca, kád, mosdó, piszoár eldugulásáról bátran hívhat minket, mert minden kialakult eltömődéssel, dugulással elbánunk Budapest területén kiszállási díj és méter ár, rejtett költségek nélkül.

Munkáink során a legmegfelelőbb eszközöket és módszereket alkalmazzuk, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk a fürdőszobai lefolyókkal kapcsolatos problémákat.

Áraink: Duguláselhárítás árak fürdőszobai szaniterek esetén

Mosógép duguláselhárítása Budapest Ferencváros

A mosógép dugulása is megelőzhető rendszeres takarítással és megfelelő csatlakozó beépítésével, melyet az egyik előző cikkünkben megmutattunk. Mosógép szifon beépítése és rendszeres takarítása már fél siker, hogy ne legyen elzáródás.

Természetesen ennek ellenére is kialakulhat eltömődés, mely által nem tud távozni a leszivattyúzott víz a mosógép vízürítése során, és akár eláraszthatja a fürdőt is a koszos víz.

Ha mégsem segít a tisztítás és fennmarad a probléma, hívjon minket a +36 70 638 8838 -as telefonszámon. A 9. kerületben ingyenes kiszállással elvégezzük a mosógép szifon duguláselhárítását.

WC duguláselhárítás IX. kerület Budapest

Ha eldugult a WC, nem folyik le a víz és már kipróbált minden házi praktikát, vagy nem akar kísérletezni akkor mi szakszerűen és gyorsan elhárítjuk a problémát. Hívjon minket WC duguláselhárításra Budapest területén ingyenes kiszállással.

WC dugulás okairól olvassa el cikkünket, hogy megelőzze a problémát.

A WC duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük, fix áron, rejtett költségek nélkül. WC duguláselhárítás ár

Padló összefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítása Budapest IX. kerület

Fürdőszobai padlóösszefolyó tisztítása, duguláselhárítása gépi spirállal
Padló összefolyó duguláselhárítás

Fürdőszobában különböző helyiségekben nemcsak a szaniter kerámiák dugulása jelenthet gondot, hanem a padló összefolyók eltömődése is okozhat problémát.

Szolgáltatásainkat nemcsak lakásokban, házaknál, hanem ipari területeken, konyháknál, éttermeknél, sportlétesítményeknél stb. is elvégezzük. (egyedi ár megállapítása felmérés után)

Magánszemélyek otthonában áraink megtalálhatók a Duguláselhárítás árak oldalunkon.

Fő gerinc és strang vezeték duguláselhárítása, tisztítása gépi spirállal

Van amikor azt vesszük észre, hogy több vagy szinte minden lefolyó eldugult, vagy nehezen engedi át a vizet és nem segít a szifonok kitakarítása, továbbra is fennáll a dugulás, akkor lehet nem lokális probléma áll fenn egy-egy lefolyónál, hanem mélyebbre kell menni a vezetékekbe. Ebben az esetben probléma lehet a strang vagy a főgerinc vezetékek eldugulása, mely csak alapos tisztítással megoldható probléma. Természetesen erre is van megoldás, amiben egy duguláselhárító szakszerű segítsége kell.

Budapesten ingyenes kiszállással elvégezzük a főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítását, alapos tisztítását gépi spirállal vagy WOMA csatornatisztítással.

Főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítás ára Budapesten

Kovács és Fia duguláselhárítás IX. kerület Budapest

Duguláselhárítás menete Budapest IX. kerületben

 1. Telefonos egyeztetés: Megbeszéljük a problémát, a helyszínt és a megfelelő időpontot. Egyedi esetekben előzetes felmérést végzünk, majd átbeszéljük a költségeket.

 2. Kiszállás: Megérkezünk a megbeszélt időpontban.

 3. Munka elvégzése: Gyors és szakszerű duguláselhárítás a legnagyobb higiénia és tisztaság megőrzésével, az előre lebeszélt módszerrel.

 4. Takarítás, fertőtlenítés: Tiszta környezet átadása a duguláselhárítás területén.

 5. Számla elkészítése és kiegyenlítése: Az előre egyeztetett költségekről számlát állítunk ki, melyet a munka befejeztével a helyszínen szükséges kiegyenlíteni.

Miért válasszon minket duguláselhárításra Budapesten a IX. kerületben?

10 + 1 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • a WC-duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • gyorsan és tisztán dolgozunk (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • Budapesten ingyenes a kiszállás (kivéve: I., II., III, XII. kerület)
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra 10 nap garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Természetesen a különböző duguláselhárítási szolgáltatásainkat nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek, irodáknak, irodaházaknak, kereskedelmi egységeknek, ipari létesítményeknek, autómosóknak és egyéb területeknek is vállaljuk Budapest 9. kerületében.

Ebben az esetben egyedi árat határozunk meg a munka megkezdése előtt, a feladat mennyisége és a terület nagysága alapján.

Duguláselhárítás és csatornatisztítás mellett kamerás cső- és csatornavizsgálat is fő szakterületünk, melyről bővebb információt a weboldalunkon a Kamerás csővizsgálat oldalon találhat.

Duguláselhárítás IX. kerület

Hívj minket a +36 70 638 8838 számon és mi gyorsan és garanciával megszüntetjük a problémát!

Kovács és Fia duguláselhárítás minden problémára profi megoldás csatornatisztítástól a kamerás cső- és csatornavizsgálatig!