Duguláselhárítás XXI. kerület (Csepel)

Duguláselhárítás XXI. kerület Budapest Csepel, területén gyors kiszállással és pontos, garanciális munkavégzéssel fix áron!

Nem folyik le a szennyvíz vagy eldugult a mosogató, mosdó és segítségre van szüksége? Hívjon minket bármilyen lefolyó, WC, vezeték dugulásának megszüntetéséhez.

Duguláselhárítás Budapest XXI. kerületben fix áron: +36 70 638 8838

Mitől alakulhat ki dugulás a különböző lefolyókban, csőrendszerekben?

Dugulások kialakulása különféle lefolyókban és csőhálózatokban számos tényezőtől függ. A leggyakoribb okok a következők: • Rossz tervezés • Helytelen használat • Idegen tárgyak bekerülése

A rossz tervezés érinti az elsődleges és a másodlagos vezetékeket, valamint a végpontokat is. A leggyakoribb hibák közé tartozik a túl kis átmérőjű csövek használata, a helytelen lejtés, a nem megfelelő csatlakozások, valamint a hibás vagy nem megfelelő lefolyórendszer telepítése.

A helytelen használat magában foglalja például az öblítővíz takarékoskodását, aminek következtében nem jut elegendő víz a WC tartályba az ürítéshez. Ide tartozik még a WC-be, lefolyókba nem odaillő tárgyak engedése is, mint például zsíros vagy nagy ételmaradékok, macskaalom, túlzott WC-papír használat, nedves törlőkendők, intim betétek.

Idegen tárgyak bekerülése gyakran figyelmetlenségből történik, például illatosítók, mosogatórongyok vagy gyermekjátékok kerülhetnek a WC-be vagy lefolyóba, ami dugulást okozhat. Szándékosan is előfordulhat, mint például festés, felújítás után, amikor a törmelékkel teli vizet a WC-be vagy mosdóba engedik.

A mai életmód és kényelem miatt szinte minden háztartásban előfordulhatnak kisebb-nagyobb dugulások. Ezek orvosolhatók lehetnek duguláselhárító szerekkel, kézi eszközökkel, de komolyabb esetekben szakember segítségére és speciális eszközeire lehet szükség.

A Kovács és Fia duguláselhárítás készséggel áll rendelkezésre. Duguláselhárítás Csepel Belváros, Csepel Kertváros, Csepel Ófalu, a teljes 21. kerületben, gyors és ingyenes kiszállással, rejtett költségek nélkül, hogy megoldja a különböző dugulási problémákat szakszerűen és gyorsan.

Eszközeink, amiket a duguláselhárítás során használunk

 

Alap felszerelésünk közé tartozik a lefolyó pumpa (szívó-nyomó tisztítópumpa) és a speciálisan a duguláselhárításhoz alkalmas csőtisztító gépek, mellyel a makacsabb, távolabb lévő dugulások szüntethetők meg. Ezzel a csőtisztító géppel akár 40 métereres távolságban megszüntethetjük a makacs dugulásokat. A spirálos duguláselhárítás az úgynevezett csőgörénnyel, mely a leggyakrabban használt és megoldást nyújtó gépünk.

Mivel fontos számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan dolgozzunk ezért választottuk a Rothenberger profi eszközeit.

Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz
Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz

Bővebben gépeinkről, kéziszerszámainkról a Hogyan dolgozunk cikkünkben olvashat.

Duguláselhárítás XXI. kerület Budapest

Higiénia és tisztaság a munka során

Számunkra is fontos, hogy a munka előtt, közben és után is betartsuk a megfelelő higiéniás feltételeket és tisztaságot, ami nemcsak a megrendelőnek, hanem nekünk is fontos rövid és hosszútávon.

Alap felszerelésünk a lábzsák, a kesztyű és igény szerint a szájmaszk is.

Mivel a tisztaságot mi is szeretjük és igényeljük így csakis teljesen feltakarítva és fertőtlenítve hagyjuk magunk után a terepet.

Szolgáltatásaink Budapest 21. kerület területén

Szakterületeink családi házakban, lakásokban lévő mindenféle lefolyó, a mosogatók, fürdőszobai szaniterek lefolyói, garázs padlóösszefolyó, udvari csatornák duguláselhárítása Budapesten. Emellett lakások, társasházak strang vezetékei, fő gerincvezetékeinek csatornáinak, gyors és szakszerű gépi duguláselhárítása Budapest 21. kerületében.

Mosogató duguláselhárítás 21. kerület

A konyhai mosogató dugulása igen gyakori eset Budapest háztartásaiban, a konyhai maradványok, zsír, olaj gyakran letapad a csövekben, melyek hatására a víz nagyon lassan vagy egyáltalán nem folyik le. A mosogató duguláselhárításában gyors és szakszerű segítséget tudunk nyújtani, ha már otthoni eszközökkel nem lehet megoldani a felmerült problémát.

Mosogató duguláselhárítás XXI. kerület esetén kiszállási díj, méterár és rejtett költségek nélkül fix áron történik.

Árainkat megnézheti itt: Mosogató duguláselhárítás ára Budapesten

Mosogató duguláselhárítás

Fürdőszobai lefolyók - duguláselhárítás 21. kerület

A fürdőszobai lefolyók is az egyik leggyakrabban elkoszosodó, elzsírosodó területek, mivel a sok szappan, tusfürdő, haj, szőr makacs dugulásokat tudnak okozni, ha felgyűlnek a vezetékekben. Mivel fürdőszobai szanitereket minden nap, többen is használjuk elég bosszantó, ha egyre lassabban folyik le a fürdővíz vagy a zuhanyzó eláztatja a fürdőszobát, mert nem folyik le olyan gyorsan a víz, mint ahogy használjuk. 

Mosdó duguláselhárítás Budapesten
Mosdó duguláselhárítás

Ne várja meg, míg teljesen eldugul és elárasztja a fürdőt, ha már látja, hogy nehezen megy le a víz, hívjon duguláselhárító szakembert, hogy sok bosszúságtól megóvja magát.

Legyen szó zuhany, kád, mosdó, piszoár eldugulásáról bátran hívhat minket, mert minden kialakult eltömődéssel, dugulással elbánunk Budapest területén kiszállási díj és méter árak, rejtett költségek nélkül.

Áraink: Duguláselhárítás árak fürdőszobai szaniterek esetén

Mosógép duguláselhárítás Csepel

 

A mosógép dugulása is megelőzhető rendszeres takarítással és megfelelő csatlakozó beépítésével, melyet az egyik előző cikkünkben megmutattunk. Mosógép szifon beépítése és rendszeres takarítása már fél siker, hogy ne legyen elzáródás.

Természetesen ennek ellenére is kialakulhat eltömődés, mely által nem tud távozni a leszivattyúzott víz a mosógép vízürítése során, és akár eláraszthatja a fürdőt is a koszos víz.

Ha mégsem segít a tisztítás és fennmarad a probléma, hívjon minket a +36 70 638 8838 -as telefonszámon. A 21. kerületben ingyenes kiszállással elvégezzük a mosógép szifon duguláselhárítását.

WC duguláselhárítás XXI. kerület

Amennyiben WC-je eldugult és már mindent kipróbált otthoni módszerekkel, vagy nem szeretne kísérletezni, mi szakszerűen és gyorsan orvosoljuk a problémát fal bontás nélkül. Keressen minket WC duguláselhárítás céljából Budapest XXI. kerületében, díjmentes kiszállással.

A WC dugulásának okairól tájékozódhat cikkünkben, ezzel segítve a problémák megelőzését.

WC duguláselhárítás – WC dugulás okai

A WC duguláselhárítást mi fal bontás nélkül, átlátható, fix díjszabással és rejtett költségek nélkül végezzük. Tájékozódjon WC duguláselhárításaink árairól.

Padló összefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítása XXI. kerület

Padló összefolyó duguláselhárítás
Padló összefolyó duguláselhárítás

Fürdőszobában különböző helyiségekben nemcsak a szaniter kerámiák dugulása jelenthet gondot, hanem a padló összefolyók eltömődése is okozhat problémát.

Szolgáltatásainkat nemcsak lakásokban, házaknál, hanem ipari területeken, konyháknál, éttermeknél, sportlétesítményeknél stb. is elvégezzük. (egyedi ár megállapítása felmérés után)

Magánszemélyek otthonában áraink megtalálhatók a Duguláselhárítás árak oldalunkon.

Fő gerinc és strang vezeték duguláselhárítása, tisztítása gépi spirállal

 

Előfordulhat, hogy egyszerre több lefolyó is eldugul, vagy nehezen engedik át a vizet, és ebben az esetben nem nyújt megoldást a szifonok tisztítása. Ilyenkor nem egyedi lefolyók problémájával állunk szemben, hanem mélyebben kell keresnünk a vezetékeken belül. Ebben az esetben a strang vagy a főgerinc vezetékek dugulása állhat a háttérben, amit csak alapos tisztítással lehet megoldani. Ilyenkor egy duguláselhárító szakember segítségére van szükség, mert itt már általában nem megoldható a duguláselhárítás házilag.

Budapesten vállaljuk főgerinc vagy strang vezetékek duguláselhárítását és alapos tisztítását gépi spirállal, ingyenes kiszállással.

Érdeklődjön a főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárításának árairól Budapesten.

Duguláselhárítás XXI. kerület Budapest

Duguláselhárítás menete Budapest XXI. kerületben

 1. Telefonos egyeztetés, mely során megbeszéljük, hogy milyen probléma áll fenn, Budapesten hol található, és milyen időpont a megfelelő. Egyedi esetekben előzetes felmérést végzünk. Költségek átbeszélése.
 2. Kiszállás a megbeszélt időpontban.
 3. Munka elvégzése, az előre lebeszélt dugulás elhárítás gyorsan és szakszerűen a legnagyobb higiénia és tisztaság megőrzésével.
 4. Takarítás, fertőtlenítés – tiszta környezet átadása a duguláselhárítás területén.
 5. Számla elkészítése és kiegyenlítése. Az előre leegyeztetett költségről számlát állítunk ki, melyet a munka befejeztével a helyszínen szükséges kiegyenlíteni.

Miért válasszon minket duguláselhárításra?

10 + 1 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • a WC-duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • gyorsan és tisztán dolgozunk (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • Budapesten ingyenes a kiszállás (kivéve: I., II., III, XII. kerület)
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra 10 nap garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Természetesen a különböző duguláselhárítási szolgáltatásainkat nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégek, irodák, irodaházak, kereskedelmi egységek, ipari létesítmények, autómosók és egyéb területek esetén is vállaljuk Budapest 21. kerületében.

Ebben az esetben egyedi ár kerül megállapításra a munka megkezdése előtt a feladat mennyisége, terület nagysága alapján.

Duguláselhárítás mellett kamerás cső és csatornavizsgálat is fő szakterületünk, melyről bővebben a itt olvashat: Csatorna kamerás vizsgálat

Szólj hozzá!