Duguláselhárítás V. kerület (Belváros-Lipótváros)

Duguláselhárítás V. kerület Budapest-Belváros, Lipótváros területén gyors kiszállással és pontos, garanciális munkavégzéssel fix áron!

Nem folyik le a szennyvíz vagy eldugult a mosogató, mosdó és segítségre van szüksége? Hívjon minket bármilyen lefolyó, WC, vezeték dugulásának megszüntetéséhez.

Duguláselhárítás Budapest V. kerület fix ár, garancia: +36 70 638 8838

Mitől alakulhat ki dugulás a különböző lefolyókban, csőrendszerekben?

Több olyan tényező van, ami miatt kialakulhat dugulás, nézzük a leggyakoribb problémákat:

 • Rossz kialakítás
 • Nem megfelelő felhasználás
 • Idegen tárgyak

Rossz kialakítás egyaránt lehet a fő és a mellékvezetékekben, a végpontokon. A leggyakoribb hiba, ha túl vékony csövek kerülnek beépítésre, ha nem megfelelő a lejtés, ha nem szakszerű a csatlakozás és ha nem megfelelő lefolyó rendszer kerül beépítésre vagy hibásan.

Nem megfelelő felhasználás, mely például lehet, hogy spórolni akarunk az öblítővízzel így rendszeresen kevés vízzel öblítjük a WC-t, ezáltal nincs elég vízmennyiség az ürítéshez. De ide sorolhatjuk azt is, ha nem megfelelő dolgokat engedünk le a WC-be, lefolyókba. Mint például zsíros vagy nagyobb ételmaradékok, macskaalom, sok WC papír használata, nedves törlőkendő, intim betét lehúzása.

Idegen tárgyak nem mindig szándékosan kerülnek a lefolyókba, WC csészékbe, lehet figyelmetlenség az ok, pl. illatosító, mosogatórongy vagy gyermek játéka, ami belekerül és dugulást okozhat. Gyakori, mikor szándékosan festés, felújítás után a WC csészébe vagy mosdóba kerül leengedésre a törmelékkel teli víz. Ezek akár jóval később, mint amikor megtörtént, folyamatos lerakódást eredményezhet, ezzel gátolva a zavartalan elfolyást.

Mai világunk életmódja és kényelme miatt, sajnos szinte minden otthonban előfordulhat különböző mértékű dugulás, mely vagy orvosolható duguláselhárító szerekkel, kézi eszközökkel vagy komolyabb esetekben ezek már nem elegendők és duguláselhárító segítsége és speciális eszközei szükségesek.

Kovács és Fia duguláselhárítás segít Önnek a különböző dugulási problémák gyors és szakszerű elhárításában Budapest belvárosában gyors és ingyenes kiszállással, rejtett költségek nélkül.

Eszközeink, amiket a duguláselhárítás során használunk

 

Alap felszerelésünk közé tartozik a lefolyó pumpa (szívó-nyomó tisztítópumpa) és a speciálisan a duguláselhárításhoz alkalmas csőtisztító gépek, mellyel a makacsabb, távolabb lévő dugulások szüntethetők meg. Ezzel a csőtisztító géppel akár 40 métereres távolságban megszüntethetjük a makacs dugulásokat. A spirálos duguláselhárítás az úgynevezett csőgörénnyel, mely a leggyakrabban használt és megoldást nyújtó gépünk.

Mivel fontos számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan dolgozzunk ezért választottuk a Rothenberger profi eszközeit.

Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz
Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz

Bővebben gépeinkről, kéziszerszámainkról a Hogyan dolgozunk cikkünkben olvashat.

Kovács és Fia duguláselhárítás V. kerület Budapest

Higiénia és tisztaság a munka során

Számunkra is fontos, hogy a munka előtt, közben és után is betartsuk a megfelelő higiéniás feltételeket és tisztaságot, ami nemcsak a megrendelőnek, hanem nekünk is fontos rövid és hosszútávon.

Alap felszerelésünk a lábzsák, a kesztyű és igény szerint a szájmaszk is.

Mivel a tisztaságot mi is szeretjük és igényeljük így csakis teljesen feltakarítva és fertőtlenítve hagyjuk magunk után a terepet.

Szolgáltatásaink Budapest 5. kerület területén

Szakterületeink családi házakban, lakásokban lévő mindenféle lefolyó, a mosogatók, fürdőszobai szaniterek lefolyói, garázs padlóösszefolyó, udvari csatornák duguláselhárítása Budapesten. Emellett lakások, társasházak strang vezetékei, fő gerincvezetékeinek csatornáinak, gyors és szakszerű gépi duguláselhárítása Budapest Lipótvárosban.

Mosogató duguláselhárítás 5. kerület

A konyhai mosogató dugulása igen gyakori eset Budapest háztartásaiban, a konyhai maradványok, zsír, olaj gyakran letapad a csövekben, melyek hatására a víz nagyon lassan vagy egyáltalán nem folyik le. A mosogató duguláselhárításában gyors és szakszerű segítséget tudunk nyújtani, ha már otthoni eszközökkel nem lehet megoldani a felmerült problémát.

Mosogató duguláselhárítás V. kerület esetén kiszállási díj, méterár és rejtett költségek nélkül fix áron történik.

Árainkat megnézheti itt: Mosogató duguláselhárítás ára Budapesten

Mosogató duguláselhárítás
Mosogató duguláselhárítás V. kerület Budapest

Fürdőszobai lefolyók duguláselhárítása Budapest V. kerület

A fürdőszobai lefolyók is az egyik leggyakrabban elkoszosodó, elzsírosodó területek, mivel a sok szappan, tusfürdő, haj, szőr makacs dugulásokat tudnak okozni, ha felgyűlnek a vezetékekben. Mivel fürdőszobai szanitereket minden nap, többen is használjuk elég bosszantó, ha egyre lassabban folyik le a fürdővíz vagy a zuhanyzó eláztatja a fürdőszobát, mert nem folyik le olyan gyorsan a víz, mint ahogy használjuk. 

Mosdó duguláselhárítás Budapesten
Mosdó duguláselhárítás

Ne várja meg, míg teljesen eldugul és elárasztja a fürdőt, ha már látja, hogy nehezen megy le a víz, hívjon duguláselhárító szakembert, hogy sok bosszúságtól megóvja magát.

Legyen szó zuhany, kád, mosdó, piszoár eldugulásáról bátran hívhat minket, mert minden kialakult eltömődéssel, dugulással elbánunk Budapest területén kiszállási díj és méter árak, rejtett költségek nélkül.

Áraink: Duguláselhárítás árak fürdőszobai szaniterek esetén

Mosógép duguláselhárítása Budapest Belváros-Lipótváros

 

A mosógép dugulása is megelőzhető rendszeres takarítással és megfelelő csatlakozó beépítésével, melyet az egyik előző cikkünkben megmutattunk. Mosógép szifon beépítése és rendszeres takarítása már fél siker, hogy ne legyen elzáródás.

Természetesen ennek ellenére is kialakulhat eltömődés, mely által nem tud távozni a leszivattyúzott víz a mosógép vízürítése során, és akár eláraszthatja a fürdőt is a koszos víz.

Ha mégsem segít a tisztítás és fennmarad a probléma, hívjon minket a +36 70 638 8838 -as telefonszámon. Az 5. kerületben ingyenes kiszállással elvégezzük a mosógép szifon duguláselhárítását.

WC duguláselhárítás V. kerület

 

Ha eldugult a WC, nem folyik le a víz és már kipróbált minden házi praktikát, vagy nem akar kísérletezni akkor mi szakszerűen és gyorsan elhárítjuk a problémát. Hívjon minket WC duguláselhárításra Budapest területén ingyenes kiszállással.

WC dugulás okairól olvassa el cikkünket, hogy megelőzze a problémát.

A WC duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük, fix áron, rejtett költségek nélkül. WC duguláselhárítás árak

Padló összefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítása Budapest Belváros

Padló összefolyó duguláselhárítás
Padló összefolyó duguláselhárítás

Fürdőszobában különböző helyiségekben nemcsak a szaniter kerámiák dugulása jelenthet gondot, hanem a padló összefolyók eltömődése is okozhat problémát.

Szolgáltatásainkat nemcsak lakásokban, házaknál, hanem ipari területeken, konyháknál, éttermeknél, sportlétesítményeknél stb. is elvégezzük. (egyedi ár megállapítása felmérés után)

Magánszemélyek otthonában áraink megtalálhatók a Duguláselhárítás árak oldalunkon.

Fő gerinc és strang vezeték duguláselhárítása, tisztítása gépi spirállal

 

Van amikor azt vesszük észre, hogy több vagy szinte minden lefolyó eldugult, vagy nehezen engedi át a vizet és nem segít a szifonok kitakarítása, továbbra is fennáll a dugulás, akkor lehet nem lokális probléma áll fenn egy-egy lefolyónál, hanem mélyebbre kell menni a vezetékekbe. Ebben az esetben probléma lehet a strang vagy a főgerinc vezetékek eldugulása, mely csak alapos tisztítással megoldható probléma. Természetesen erre is van megoldás, amiben egy duguláselhárító szakszerű segítsége kell.

Budapesten ingyenes kiszállással elvégezzük a főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítását, alapos tisztítását gépi spirállal.

Főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítás ára Budapesten

Kovács és Fia duguláselhárítás V. kerület Budapest

Duguláselhárítás menete Budapest V. kerületben

 1. Telefonos egyeztetés, mely során megbeszéljük, hogy milyen probléma áll fenn, Budapesten hol található, és milyen időpont a megfelelő. Egyedi esetekben előzetes felmérést végzünk. Költségek átbeszélése.
 2. Kiszállás a megbeszélt időpontban.
 3. Munka elvégzése, az előre lebeszélt dugulás elhárítás gyorsan és szakszerűen a legnagyobb higiénia és tisztaság megőrzésével.
 4. Takarítás, fertőtlenítés – tiszta környezet átadása a duguláselhárítás területén.
 5. Számla elkészítése és kiegyenlítése. Az előre leegyeztetett költségről számlát állítunk ki, melyet a munka befejeztével a helyszínen szükséges kiegyenlíteni.

Miért válasszon minket duguláselhárításra?

10 + 1 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • a WC-duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • gyorsan és tisztán dolgozunk (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • Budapesten ingyenes a kiszállás (kivéve: I., II., III, XII. kerület)
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra 10 nap garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Természetesen a különböző duguláselhárítási szolgáltatásainkat nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégek, irodák, irodaházak, kereskedelmi egységek, ipari létesítmények, autómosók és egyéb területek esetén is vállaljuk Budapest 5. kerületében.

Ebben az esetben egyedi ár kerül megállapításra a munka megkezdése előtt a feladat mennyisége, terület nagysága alapján.

Duguláselhárítás mellett kamerás cső és csatornavizsgálat is fő szakterületünk, melyről bővebben a itt olvashat: Csatornakamerázás