Duguláselhárítás XVI. kerület (Budapest Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Sashalom, Rákosszentmihály)

Duguláselhárítás 16. kerület Budapest Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Sashalom, Rákosszentmihály területén gyors kiszállással és precíz, garanciális munkavégzéssel fix áron!

Problémát okoz, hogy nem folyik le a szennyvíz vagy eldugult a mosogató, mosdó? Ha segítségre van szüksége bármilyen lefolyó, WC vagy csatorna dugulásának megszüntetéséhez, hívjon minket.

Duguláselhárítás Budapest XVI. kerületben fix áron: +36 70 638 8838

Mi okozhat dugulást a különböző lefolyókban és csőrendszerekben?

Sok tényező hozzájárulhat a dugulás kialakulásához. Nézzük meg a leggyakoribb problémákat:

 1. Rossz kialakítás: Dugulás alakulhat ki, ha nem megfelelően vannak kialakítva a csővezetékek, akár a fő- vagy mellékvezetékekről, valamint a végpontokról beszélünk. Gyakori hiba, ha túl vékony csöveket használnak, ha nem megfelelő a csövek lejtése, a csatlakozás nem szakszerű, vagy ha hibás lefolyó rendszert építenek be.

 2. Nem megfelelő felhasználás: A dugulást előidézheti helytelen felhasználás is. Például, ha takarékossági okokból kevés vízzel öblítjük le a WC-t, így nem lesz elegendő vízmennyiség az ürítéshez. Továbbá, ide sorolható, ha nem megfelelő anyagokat engedünk le a WC-be vagy lefolyókba. Ilyenek lehetnek a zsíros vagy nagyobb ételmaradékok, macskaalom, sok WC papír használata, nedves törlőkendők, vagy intim betétek.

 3. Idegen tárgyak: Idegen tárgyak nem szándékosan kerülhetnek a lefolyókba vagy WC-csészékbe. Figyelmetlenség vagy véletlen lehet az oka, például illatosító, mosogatórongy vagy gyermek játéka, amely véletlenül belekerülhet és dugulást okozhat. Gyakran előfordul, hogy szándékosan öntik a WC-csészébe vagy mosdóba törmelékkel teli vizet festés vagy felújítás után. Ezek a lerakódások későbbi időpontban is dugulást okozhatnak, és gátolhatják az elfolyást.

A mai modern életmód és kényelem miatt sajnos szinte minden otthonban előfordulhat dugulás különböző mértékben. Az egyszerűbb dugulásokat általában el lehet távolítani duguláselhárító szerekkel vagy kézi eszközökkel. Azonban súlyosabb esetekben már ezek nem elegendők, és szakember segítségére és speciális eszközeire van szükség.

A Kovács és Fia duguláselhárítás gyors és szakszerű segítséget nyújt a különböző dugulási problémák elhárításában Budapest XVI. kerületében.

Ingyenes kiszállással, rejtett költségek nélkül vállaljuk a duguláselhárítást. Tapasztalatunk segít gyorsan és hatékonyan megoldani a dugulás okozta problémákat. Rendelkezünk speciális eszközökkel és technológiákkal, amelyek segítségével gyorsan megtaláljuk a dugulás helyét és hatékonyan elhárítjuk azt.

Legyen szó WC, mosdó, kád vagy zuhanyzó dugulásáról, csőtörésről vagy egyéb problémáról, bízhat bennünk. Szolgáltatásaink magában foglalják a duguláselhárítást, a csőtisztítást és a csőrendszer diagnosztikáját is. Rugalmasak vagyunk és azonnali segítséget nyújtunk, amikor szüksége van rá.

Fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét, ezért precíz munkavégzést és megbízható szolgáltatást biztosítunk. Áraink versenyképesek és átláthatóak, nincsenek rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések.

Duguláselhárítás során használt eszközeink

 

Alapfelszerelésünk magában foglalja a lefolyópumpát (szívó-nyomó tisztítópumpa) és a speciálisan a duguláselhárításhoz tervezett csőtisztító gépeket. Ezekkel a gépekkel hatékonyan megszüntethetjük a makacs, távolabbi dugulásokat is. A csőtisztító gépünk akár 40 méteres távolságban is képes feloldani a nehezebb dugulásokat. A spirálos duguláselhárításhoz a csőgörényt használjuk, ami a leggyakrabban alkalmazott és eredményes megoldásunk.

Az hatékony és gyors munkavégzés érdekében a Rothenberger márkájú professzionális eszközöket választottuk. Ezek biztosítják, hogy magas színvonalon és megbízhatóan végezzük a duguláselhárítást.

Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz
Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz

Bővebben gépeinkről, kéziszerszámainkról a Hogyan dolgozunk cikkünkben olvashat.

Duguláselhárítás 16. kerület Budapest - Kovács és Fia
Duguláselhárítás 16. kerület

Higiénia és tisztaság a munka során

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a munka előtt, alatt és után is szigorúan betartsuk a megfelelő higiéniai előírásokat és biztosítsuk a tisztaságot. Ez nemcsak az ügyfeleknek, hanem nekünk is kiemelten fontos mind rövid, mind hosszú távon.

Alapfelszerelésünk része a lábzsák, a kesztyű és igény szerint a szájmaszk is. Ezek segítségével megfelelő védelmet nyújtunk magunknak és az ügyfeleknek is.

Mivel mi is nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra, mindig teljesen kitakarítjuk és fertőtlenítjük a munkaterületet magunk után, hogy minden rendben legyen.

Szolgáltatásaink Budapest 16. kerület területén

Szakértelmünk kiterjed a családi házakban, lakásokban ipari és kereskedelmi egységekben található különböző lefolyók, például mosogatók, fürdőszobai szaniterek és garázs padlóösszefolyók duguláselhárítására Budapesten. Emellett gyors és szakszerű gépi duguláselhárítást végzünk lakásokban, társasházakban, valamint a fő gerincvezetékek és strang vezetékek csatornáinak Budapesten a XVI. kerületben.

Mosogató duguláselhárítás 16. kerület

A konyhai mosogató dugulása rendkívül gyakori probléma a budapesti háztartásokban. A konyhai maradékanyagok, zsír és olaj gyakran lerakódik a csövekben, ami miatt a víz nagyon lassan vagy egyáltalán nem folyik le. Amennyiben otthoni eszközökkel nem sikerül megoldani a felmerült problémát, gyors és szakszerű segítséget nyújtunk a mosogató duguláselhárításához.

Mosogató duguláselhárítása XVI. kerületben fix áron történik, kiszállási díj, méterár és rejtett költségek nélkül.

Az árainkat itt találja:  Mosogató duguláselhárítás ára Budapest XVI. kerületben

Mosogató duguláselhárítás

Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás 16. kerület

A fürdőszobai lefolyók az egyik leggyakrabban elkoszosodó és elzsírosodó területek, hiszen a szappan, tusfürdő, haj és szőr könnyen okozhatnak makacs dugulásokat, ha felhalmozódnak a vezetékekben. Mindennapos használat során, amikor többen is használjuk a fürdőszobát, rendkívül bosszantó, ha a fürdővíz egyre lassabban folyik le, vagy a zuhanyzó elárasztja a fürdőszobát, mert a víz nem tud kellően gyorsan elfolyni.

Mosdó duguláselhárítás Budapesten
Mosdó duguláselhárítás

Ne várja meg, amíg teljesen eldugul és elárasztja a víz a fürdőszobát. Ha már észleli, hogy nehezen megy le a víz, hívjon duguláselhárító szakembert, hogy megóvja magát a kellemetlenségektől.

Bátran fordulhat hozzánk, legyen szó zuhanyzó, kád, mosdó vagy piszoár dugulásáról. Budapest területén minden kialakult eltömődést és dugulást hatékonyan elhárítunk, kiszállási díj és méterárak, valamint rejtett költségek nélkül.

Áraink: Fürdőszobai szaniterek – duguláselhárítás árak

Mosógép duguláselhárítása Budapest XVI. kerület

 

A mosógép dugulása megelőzhető rendszeres takarítással és megfelelő csatlakozók beépítésével, amit az egyik előző cikkünkben bemutattunk. A mosógép szifon beépítése és rendszeres tisztítása már nagy része a sikernek, hogy elkerüljük az elzáródást.

Természetesen még mindig előfordulhat dugulás, amikor a leszivattyúzott víz nem tud távozni a mosógép vízürítése során, és akár a koszos víz eláraszthatja a fürdőszobát.

Ha a tisztítás nem segít, és a probléma fennáll, hívjon minket a +36 70 638 8838 -as telefonszámon. A mosógép szifon duguláselhárítás 16. kerület esetén ingyenes kiszállással történik!

WC duguláselhárítás XVI. kerület

 

Ha eldugult a WC, nem folyik le a víz és már kipróbálta az összes otthoni praktikát, vagy nem akar kísérletezni akkor mi szakszerűen és gyorsan elhárítjuk a problémát. Hívjon minket WC duguláselhárításra Budapest területén ingyenes kiszállással.

WC dugulás okairól olvassa el cikkünket, hogy megelőzze a problémát.

A WC duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük, fix áron, rejtett költségek nélkül. WC duguláselhárítás 16. kerület árát itt találja.

Padló összefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítása

Padló összefolyó duguláselhárítás
Padló összefolyó duguláselhárítás

A fürdőszobában nemcsak a szaniter kerámiák dugulása okozhat problémát, hanem a padlóösszefolyók eldugulása is gondot okozhat.

Szolgáltatásainkat nemcsak lakásokban és házakban, hanem ipari területeken, konyhákban, éttermekben, sportlétesítményekben stb. is elvégezzük. (Egyedi árak megállapítása felmérés után)

Magánszemélyek otthonában áraink megtalálhatók a Duguláselhárítás árak oldalunkon.

Főgerinc és strang vezeték duguláselhárítása, gépi spirállal történő tisztítása

 

Van, amikor azt tapasztaljuk, hogy több vagy szinte minden lefolyó eldugul, vagy nehezen engedi át a vizet, és a szifonok kitakarítása sem segít, továbbra is fennáll a dugulás. Ilyen esetekben valószínűleg nem lokális probléma áll fenn egy-egy lefolyónál, hanem mélyebbre kell hatolni a vezetékekbe. Ebben az esetben a főgerinc vagy strang vezetékek eldugulása okozhatja a problémát, amelyet alapos tisztítással lehet megoldani. Természetesen erre is van megoldás, amelyhez egy duguláselhárító szakember szakszerű segítsége szükséges.

Budapesten ingyenes kiszállással elvégezzük a főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítását, alapos tisztítását gépi spirállal.

Főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítás ára Budapesten

Duguláselhárítás 16. kerület Budapest - Kovács és Fia
Duguláselhárítás 16. kerület

Duguláselhárítás menete Budapest XVI. kerületben

 1. Telefonos egyeztetés: Előzetes telefonos egyeztetés során megbeszéljük a probléma jellegét, a budapesti helyszínt és a megfelelő időpontot. Egyedi esetekben szükség lehet előzetes felmérésre. Ezenkívül átbeszéljük a költségeket is.

 2. Kiszállás: A megbeszélt időpontban kiérkezünk a helyszínre.

 3. Munkavégzés: A duguláselhárítást a megbeszélt módszerrel gyorsan és szakszerűen végezzük, mindig ügyelve a maximális higiéniára és tisztaságra.

 4. Takarítás és fertőtlenítés: A munka befejezése után gondoskodunk a terület alapos takarításáról és fertőtlenítéséről, hogy tiszta környezetet hagyjunk magunk után.

 5. Számlázás és fizetés: Elkészítjük a számlát az előre megegyezett költségről, amelyet a munka befejezésekor a helyszínen kell kiegyenlíteni.

Duguláselhárítás 16. kerület? Miért válasszon minket?

10 + 1 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • a WC-duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • gyorsan és tisztán dolgozunk (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • Budapesten ingyenes a kiszállás (kivéve: I., II., III, XII. kerület)
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra 10 nap garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Természetesen nemcsak magánszemélyeknek vállaljuk a különböző duguláselhárítási szolgáltatásokat Budapest XVI. kerületében, hanem cégeknek, irodáknak, irodaházaknak, kereskedelmi egységeknek, ipari létesítményeknek, autómosóknak és más területeknek is.

Az ilyen esetekben az árak egyedi megállapítása történik a munka megkezdése előtt, figyelembe véve a feladat mennyiségét és a terület nagyságát.

Emellett a kamerás cső- és csatornavizsgálat és csatorna nyomvonal meghatározás is a fő szakterületeink közé tartozik.

Bővebb információkat erről a szolgáltatásról itt olvashat: Kamerás csővizsgálat Magyarország teljes területén.

Duguláselhárítás 16. kerület - Kovács és Fia

Duguláselhárítás XVI. kerület Budapest - Duguláselhárítás 16. kerület Kovács és Fia
Duguláselhárítás 16. kerület

Szólj hozzá!