Duguláselhárítás XV. kerület (Rákospalota)

Duguláselhárítás XV. kerület Budapest Rákospalota területén gyors kiszállással és pontos, garanciális munkavégzéssel fix áron!

Ha a szennyvíz nem folyik le, vagy a mosogató, mosdó eldugult, és szüksége van segítségre, hívjon minket. Bármilyen lefolyó-, WC- vagy vezetékdugulás megszüntetését vállaljuk.

Duguláselhárítás Budapest XV. kerület:  +36 70 638 8838

Mitől alakulhat ki dugulás a különböző lefolyókban, csőrendszerekben?

Több olyan tényező van, ami miatt kialakulhat dugulás, nézzük a leggyakoribb problémákat:

 • Rossz kialakítás
 • Nem megfelelő felhasználás
 • Idegen tárgyak

Rossz kialakítás egyaránt lehet a fő és a mellékvezetékekben, a végpontokon. A leggyakoribb hiba, ha túl vékony csövek kerülnek beépítésre, ha rossz a lejtés, ha nem szakszerű a csatlakozás és ha nem megfelelő lefolyó rendszer kerül beépítésre vagy hibásan.

Helytelen felhasználás, mely például lehet, hogy spórolni akarunk az öblítővízzel így rendszeresen kevés vízzel öblítjük a WC-t, ezáltal nincs elég vízmennyiség az ürítéshez. De ide sorolhatjuk azt is, ha nem odaillő dolgokat engedünk le a WC-be, lefolyókba. Mint például zsíros vagy nagyobb ételmaradékok, macskaalom, sok WC papír használata, nedves törlőkendő, intim betét lehúzása.

Idegen tárgyak nem mindig szándékosan kerülnek a lefolyókba, WC csészékbe, lehet figyelmetlenség az ok, pl. illatosító, mosogatórongy vagy gyermek játéka, ami belekerül és dugulást okozhat. Gyakori, mikor szándékosan festés, felújítás után a WC csészébe vagy mosdóba kerül leengedésre a törmelékkel teli víz. Ezek akár jóval később, mint amikor megtörtént, folyamatos lerakódást eredményezhet, ezzel gátolva a zavartalan elfolyást.

Mai világunk életmódja és kényelme miatt, sajnos szinte az összes otthonban előfordulhat különböző mértékű dugulás, mely vagy orvosolható duguláselhárító szerekkel, kézi eszközökkel vagy komolyabb esetekben ezek már nem elegendők és duguláselhárító segítsége és speciális eszközei szükségesek.

Kovács és Fia duguláselhárítás segít Önnek a különböző dugulási problémák gyors és szakszerű elhárításában Budapest Rákospalotán gyors és díjmentes kiszállással, rejtett költségek nélkül.

Eszközeink, amiket a duguláselhárítás során használunk

 

Alap felszerelésünk közé tartozik a lefolyó pumpa (szívó-nyomó tisztítópumpa) és a speciálisan a duguláselhárításhoz alkalmas csőtisztító gépek, mellyel a makacsabb, távolabb lévő dugulások szüntethetők meg. Ezzel a csőtisztító géppel akár 40 métereres távolságban megszüntethetjük a makacs dugulásokat. A spirálos duguláselhárítás az úgynevezett csőgörénnyel, mely a leggyakrabban használt és megoldást nyújtó gépünk.

Mivel fontos számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan dolgozzunk ezért választottuk a Rothenberger profi eszközeit.

Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz
Eszközeink, berendezéseink duguláselhárításhoz

Bővebben gépeinkről, kéziszerszámainkról a Hogyan dolgozunk cikkünkben olvashat.

Duguláselhárítás XV. kerület Budapest - Kovács és Fia

Higiénia és tisztaság a munka során

Számunkra is fontos, hogy a munka előtt, közben és után is betartsuk a megfelelő higiéniás feltételeket és tisztaságot, ami nemcsak a megrendelőnek, hanem nekünk is fontos rövid és hosszútávon.

Alap felszerelésünk a lábzsák, a kesztyű és igény szerint a szájmaszk is.

Mivel a tisztaságot mi is szeretjük és igényeljük így csakis teljesen feltakarítva és fertőtlenítve hagyjuk magunk után a terepet.

Szolgáltatásaink Budapest 15. kerület területén

Szakterületeink családi házak és lakások minden típusú lefolyójának, így a konyhai mosogatók, fürdőszobai szaniterek, garázsok padlóösszefolyóinak, valamint az udvari csatornák duguláselhárítását. Emellett vállaljuk lakások és társasházak strang vezetékeinek, valamint a fő gerincvezetékek csatornáinak gyors és szakszerű gépi duguláselhárítását Budapest Rákospalota területén.

Mosogató duguláselhárítás 15. kerület

A konyhai mosogató dugulása gyakran előforduló probléma Budapest háztartásaiban. konyhai maradékok, zsír és olaj lerakódásai gyakran okoznak elzáródást a csövekben, ami miatt a víz nehezen vagy egyáltalán nem megy le. Amennyiben otthoni módszerekkel nem sikerül megszüntetni a dugulást, mi gyors és szakszerű segítséget nyújtunk a mosogatók duguláselhárításában.

Mosogató duguláselhárítás 15. kerület esetén fix áron dolgozunk, kiszállási díj, méterdíj és rejtett költségek nélkül.

Árainkról információt itt találhat: Duguláselhárítás árak Budapesten

Mosogató duguláselhárítás

Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás XV. kerület

A fürdőszobai lefolyók is az egyik leggyakrabban elkoszosodó, elzsírosodó területek, mivel a sok szappan, tusfürdő, haj, szőr makacs dugulásokat tudnak okozni, ha felgyűlnek a vezetékekben. Mivel a fürdőszobai szanitereket napi szinten többen is használják, különösen zavaró lehet, ha a fürdővíz csak lassan folyik le, vagy a zuhanyzó miatt eláztatja a fürdőszobát.

Mosdó duguláselhárítás Budapesten
Mosdó duguláselhárítás

Ne várjon, amíg a fürdőszoba teljesen eldugul és áradás lép fel. Ha észreveszi, hogy nehezen folyik le a víz, hívjon duguláselhárító szakembert, hogy elkerülje a kellemetlenségeket.

Akár zuhanytálca, kád, mosdó vagy piszoár dugulásáról van szó, bátran keressen minket, hiszen mindenféle dugulással és eltömődéssel megbirkózunk Budapest XV. kerületében, kiszállási díj, méter áras számítás és rejtett költségek nélkül vállaljuk lefolyó tisztítás és akár komoly dugulás megszüntetését.

Tájékozódjon árainkról itt:

Duguláselhárítás árak fürdőszobai szaniterek esetén

Mosógép duguláselhárítás 15. kerület – Budapest Rákospalota

 

A mosógép dugulását megelőzheti rendszeres tisztítással és a helyes csatlakozók használatával, amelyet egy korábbi cikkünkben részleteztünk:

Mosógép szifon beépítése és rendszeres takarítása már fél siker, hogy ne legyen elzáródás.

A mosógép szifonjának megfelelő beépítése és rendszeres karbantartása jelentősen hozzájárulhat a dugulások elkerüléséhez.

Ennek ellenére előfordulhat, hogy a mosógép eltömődik, és ez gátolja a víz elszivattyúzását, ami esetlegesen a fürdőszoba elárasztásához is vezethet a koszos víz miatt.

Amennyiben a tisztítás ellenére is fennáll a probléma, keressen minket a +36 70 638 8838 -as telefonszámon. Budapest 15. kerületében díjmentes kiszállással vállaljuk a mosógép szifonjának duguláselhárítását.

WC duguláselhárítás XV. kerület

 

Ha eldugult a WC, nem folyik le a víz és már kipróbálta az összes házi praktikát, vagy nem akar kísérletezni akkor mi szakszerűen és gyorsan elhárítjuk a problémát. Keressen minket WC duguláselhárításra Budapest területén ingyenes kiszállással.

WC dugulás okairól olvassa el cikkünket, hogy megelőzze a problémát.

WC dugulás leggyakoribb okai

A WC duguláselhárítást fal bontás nélkül végezzük, fix áron, rejtett költségek nélkül. WC duguláselhárítás árak

Padlóösszefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítása Budapest Rákospalota

Padló összefolyó duguláselhárítás
Padló összefolyó duguláselhárítás

Fürdőszobában különböző helyiségekben nemcsak a szaniter kerámiák dugulása jelenthet gondot, hanem a padló összefolyók eltömődése is okozhat problémát a felgyülemlett haj, szappanlerakódások, vízkő lerakódások miatt.

Szolgáltatásainkat nemcsak lakásokban, házaknál, hanem ipari területeken, konyháknál, éttermeknél, sportlétesítményeknél stb. is elvégezzük. (egyedi ár megállapítása felmérés után)

Magánszemélyek otthonában áraink megtalálhatók a Duguláselhárítás árak oldalunkon.

Fő gerinc és strang vezeték duguláselhárítása, tisztítása gépi spirállal

 

Van, amikor azt vesszük észre, hogy több vagy szinte minden lefolyó eldugult, vagy nehezen engedi át a vizet és nem segít a szifonok kitakarítása, továbbra is fennáll a dugulás, akkor lehet nem lokális probléma áll fenn egy-egy lefolyónál, hanem mélyebbre kell menni a vezetékekbe. Ebben az esetben probléma lehet a strang vagy a főgerinc vezetékek eldugulása, mely csak alapos csatornatisztítással megoldható probléma. Természetesen erre is van megoldás, amiben egy duguláselhárító szakszerű segítsége kell.

Budapesten díjmentes kiszállással elvégezzük a főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítását, alapos tisztítását gépi spirállal.

Főgerinc vagy strang vezeték duguláselhárítás ára Budapesten

Duguláselhárítás XV. kerület Budapest - Kovács és Fia

Duguláselhárítás menete Budapest XV. kerületben

 1. Telefonos egyeztetés, mely során megbeszéljük, hogy milyen probléma áll fenn, Budapesten hol található, és milyen időpont a megfelelő. Egyedi esetekben előzetes felmérést végzünk. Költségek átbeszélése.
 2. Kiszállás a megbeszélt időpontban.
 3. Munka elvégzése, az előre lebeszélt dugulás elhárítás gyorsan és szakszerűen a legnagyobb higiénia és tisztaság megőrzésével.
 4. Takarítás, fertőtlenítés – tiszta környezet átadása a duguláselhárítás területén.
 5. Számla elkészítése és kiegyenlítése. Az előre leegyeztetett költségről számlát állítunk ki, melyet a munka befejeztével a helyszínen szükséges kiegyenlíteni.

Duguláselhárítás 15. kerület – Miért válasszon minket?

10 + 1 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • a WC-duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • gyorsan és tisztán dolgozunk (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • Budapesten ingyenes a kiszállás (kivéve: I., II., III, XII. kerület)
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra 10 nap garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Természetesen Budapesten és Pest megye területén, különböző duguláselhárítási szolgáltatásainkat nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégek, irodák, irodaházak, kereskedelmi egységek, ipari létesítmények, autómosók és egyéb területek esetén is vállaljuk Budapest 15. kerületében.

Ebben az esetben egyedi ár kerül megállapításra a munka megkezdése előtt a feladat mennyisége, terület nagysága alapján.

Duguláselhárítás mellett kamerás cső és csatornavizsgálat is fő szakterületünk, melyről bővebben itt olvashat: Kamerás csővizsgálat országosan

Szólj hozzá!