Duguláselhárítás, csőkamerázás, kamerás csatornavizsgálat non-stop

Forró víz és barátai a dugulás ellen

Forró víz és társai a dugulás ellen

A forró víz önmagában nem egészen hatékony dugulás ellen, de ha kombináljuk egyéb dolgokkal akár csodát is tehet. A régi házi praktikák közül megmutatjuk milyen módszer segíthet a pumpa mellett a mosogatóban, kádban, lefolyókban a kisebb dugulások, lerakódások megszüntetéséhez.

Trisó és víz

A trisó bármely háztartási boltban megtalálható tisztítószer és sokszor igen hatékony lehet. Csak tegyünk 3 evőkanál trisót a lefolyóba majd mehet rá egy bögre forró vizet, és hagyjuk állni kis ideig.

Ecet + forróvíz

Az ecet egy sav, amely nem csak ízesítőként hasznos, de vízkő és zsír oldásban is csodákat tud tenni. Öntsünk 3 dl ecetet és egy bögre forró vizet a lefolyóba, majd hagyjuk állni. Végül folyassunk rá némi meleg vizet és már kész is. Érdemes rendszeresen használni a lerakódott zsír, olaj felololdásához.

Szódabikarbóna (vagy sütőpor) és ecet + melegvíz

Az ecet bár önmagában is hatékony, ha kombináljuk némi szódabikarbónával vagy sütőporral még erősebb hatást tud kifejteni. Tegyünk 3 ek. szódabikarbónát vagy 2 tasak sütőport, egy bögre ecetet és egy bögre forró vizet a lefolyóba, majd hagyjuk állni.

Cola és a duguláselhárítás

Így van, a Cola nem csak egy frissítő ital, hanem hasznos duguláselhárító anyag is lehet, magas foszforsav tartalma miatt. Csak öntsünk egy liter kólát a lefolyóba, helyezzük be a dugót, majd várjunk.

Bolti lefolyótisztítók dugulás ellen

Rengeteg féle bolti lefolyótisztító létezik. Hatásosak lehetnek, de lehetőleg csak súlyosabb esetekben nyúljunk hozzájuk, hisz jellemzően valamilyen savat vagy lúgot tartalmaznak, ezért gyakori használatuk károsíthatja a csöveket. Továbbá veszélyes gázokat is kibocsáthatnak, ezért használatuk közben ügyeljünk az alapos szellőztetésre, a védőkesztyű és a szemüveg viselésére, ezzel elkerülve az esetleges baleseteket. Járjunk el velük a mellékelt útmutató szerint, de inkább próbáljuk meg az eldugult lefolyót a természetesebb anyagok és meleg víz kombinációjával megtisztítani.

Makacsabb a dugulás és nem segít a házi praktika, a természetes lefolyótisztító, akkor ebben az esetben duguláselhárító szakember segíthet a gyors és profi megoldásban.

Hívjon minket bizalommal Budapest és Pest megye területéről. Ne várjon!

Dugulás? Hívjon most! 

Non-Stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

+36 70 638 8838

Amennyiben boldolgul a kád, mosdó lefolyó duguláselhárításában akkor hívjon minket és segítünk megszüntetni a kellemetlen dugulást!

10 + 2 ÉRV, hogy MIÉRT MINKET válasszon!

 • a nap 24 órájában, bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom, a lehető legrövidebb időn belül visszahívom
 • telefonon velem tud mindent egyeztetni
 • lefolyó duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük
 • munka gyorsan és tisztán  (ahogy otthon is tennénk)
 • korrekt, fix áron dolgozunk, rejtett költségek nélkül
 • folyóméter díj nincs
 • a megbeszélt időpontban érkezünk, szükség esetén 2 órán belül
 • nálunk nincs hétvégi és ünnepi felár sem
 • Budapesten ingyenes a kiszállás
 • mert mi tiszta munkaruhában érkezünk, a lakásban való munkavégzéskor lábzsákot és szájmaszkot viselünk
 • minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk
 • minden elvégzett munkáról számlát adunk

Szólj hozzá!