Duguláselhárítás, csőkamerázás, kamerás csatornavizsgálat non-stop

Miért hasznos a kamerás csatornavizsgálat?

Miért hasznos a kamerás csatornavizsgálat

A családi házaknál, társas házaknál gyakran előfordulhat a lefolyócsövekben kialakuló probléma (dugulás, vízelfolyás, vízszivárgás) , okának kiderítése gyakran csak kamerás csatornavizsgálat elvégzésével deríthető ki.

Cikkünkben megmutatjuk, hogy eseteket lehetnek, mik amikkel találkjoztunk a cső és csatornavizsgálatok alkalmával.

Fürdőszoba duguláselhárítás – mosdó, zuhanyzó, kád dugulás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Dugulás a fürdőszobában? Szükséges a fürdőszoba duguláselhárítás? Kád dugulás vagy mosdó dugulás miatt nagyon lassan vagy egyáltalán nem folyik le a víz?
Fürdőszoba duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében.

Fürdőszobai szaniterek duguláselhárítása, és szakszerű lefolyótisztítás gyorsan, szakszerűen, bontás nélkül! Fix árakkal garanciával!

Profi duguláselhárító szakember kiválasztása

Profi duguláselhárító szekember kiválasztása

Profi duguláselhárító szakember kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, mikor hirtelen vagy azonnal szükséges a duguláselhárítás. Cikkünkben ehhez adunk pár segítséget, hogy milyen szempontokra érdemes figyelni, mit érdemes elolvasni, hogy ne legyünk átverés áldozata.

A nélkülözhetetlen mosógép szifon!

Mosógép szifon fajtái, duguláselhárítása

A mai átlag háztartásunk egyik nélkülözhetetlen kelléke az automata mosógép, mely már nem számít luxusnak, mint ahogy a mosogatógép sem. Márkák és modellek rengetegéből tudjuk kiválasztani a számunkra megfelelőt, természetesen figyelembe véve a pénztárcánk és a hely adta lehetőségeket, legyen az felültöltős vagy elöltöltős mosógép. Ami biztos, hogy mindkét típusnál … Tovább olvasom..

Lefolyótisztítás házilag – a nátronlúg (nátrium-hidroxid)

Lefolyótisztítás házilag: Nátronlúg 1 kg kiszerelés

Mindenkivel megtörtént már, hogy nehezen vagy egyáltalán nem akart lefolyni a víz a mosogatóban, a kézmosóban, a kádban, a zuhanytálcában. Mit lehet ilyenkor tenni? Lefolyótisztítás szükséges, hogy mielőbb megszüntessük ezt a kellemetlen helyzetet! Ilyen probléma akkor is jelentkezhet, ha nincs semmi közvetlen ráhatásunk a duguláshoz, azaz nem kísérlünk meg különböző, … Tovább olvasom..

Csatornakamerázás a duguláselhárításban

Kamerás csővizsgálat munka közben - dugulaskovacs.hu

A mai folyamatosan fejlődő világunkban már nem csak az orvostudományban jelent nagy segítséget az endoszkóp kamerák alkalmazása, ha nem szinte az élet egész területén. Ez alól nem kivétel a duguláselhárítás sem, igaz itt nagyobb méretű kamerákról beszélünk, de a lényeg ugyan az. A cső- és csatornakamerázás, csatorna diagnosztika során a … Tovább olvasom..