Duguláselhárítás, csőkamerázás, kamerás csatornavizsgálat non-stop

Profi duguláselhárító szakember kiválasztása

Profi duguláselhárító szekember kiválasztása

Profi duguláselhárító szakember kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, mikor hirtelen vagy azonnal szükséges a duguláselhárítás. Cikkünkben ehhez adunk pár segítséget, hogy milyen szempontokra érdemes figyelni, mit érdemes elolvasni, hogy ne legyünk átverés áldozata.

A nélkülözhetetlen mosógép szifon!

Mosógép szifon fajtái, duguláselhárítása

A mai átlag háztartásunk egyik nélkülözhetetlen kelléke az automata mosógép, mely már nem számít luxusnak, mint ahogy a mosogatógép sem. Márkák és modellek rengetegéből tudjuk kiválasztani a számunkra megfelelőt, természetesen figyelembe véve a pénztárcánk és a hely adta lehetőségeket, legyen az felültöltős vagy elöltöltős mosógép. Ami biztos, hogy mindkét típusnál … Tovább olvasom..

Lefolyótisztítás házilag – a nátronlúg (nátrium-hidroxid)

Lefolyótisztítás házilag: Nátronlúg 1 kg kiszerelés

Mindenkivel megtörtént már, hogy nehezen vagy egyáltalán nem akart lefolyni a víz a mosogatóban, a kézmosóban, a kádban, a zuhanytálcában. Mit lehet ilyenkor tenni? Lefolyótisztítás szükséges, hogy mielőbb megszüntessük ezt a kellemetlen helyzetet! Ilyen probléma akkor is jelentkezhet, ha nincs semmi közvetlen ráhatásunk a duguláshoz, azaz nem kísérlünk meg különböző, … Tovább olvasom..

Csatornakamerázás a duguláselhárításban

Kamerás csővizsgálat munka közben - dugulaskovacs.hu

A mai folyamatosan fejlődő világunkban már nem csak az orvostudományban jelent nagy segítséget az endoszkóp kamerák alkalmazása, ha nem szinte az élet egész területén. Ez alól nem kivétel a duguláselhárítás sem, igaz itt nagyobb méretű kamerákról beszélünk, de a lényeg ugyan az. A cső- és csatornakamerázás, csatorna diagnosztika során a … Tovább olvasom..

WC duguláselhárítás – WC dugulás okai

WC dugulás - wc duguláselhárítás 2

Ha nem folyik, ha visszajön, ha eldugult – hívja Kovácsot! Kevés bosszantóbb dolog van, mint amikor otthon, az irodában, a műhelyben stb. eldugul a WC, és éppen akkor nem tudjuk használni, amikor a legjobban kellene. A WC dugulás többsége megelőzhető lenne, de ha már bármelyik bekövetkezett, és már nem oldható … Tovább olvasom..

A nap kérdése: Mitől van csatornaszag a fürdőszobában?

csatornaszag a fürdőszobában

Ilyen problémát több dolog is okozhat, például egy kiszáradt szifon vagy összefolyó, de akár a hibás bűzelzárások is állhatnak a hiba hátterében. Ha egy szennyvíz kifolyó csatlakozása nem légmentesen zár, vagy hiányzik egy légbeszívó szelep vagy strang szellőző, az utat adhat a kellemetlen szagok visszaáramlásának. Öreg barátunk a WC pumpa! … Tovább olvasom..

Forró víz és barátai a dugulás ellen

Forró víz és társai a dugulás ellen

A forró víz önmagában nem egészen hatékony dugulás ellen, de ha kombináljuk egyéb dolgokkal akár csodát is tehet. A régi házi praktikák közül megmutatjuk milyen módszer segíthet a pumpa mellett a mosogatóban, kádban, lefolyókban a kisebb dugulások, lerakódások megszüntetéséhez. Trisó és víz A trisó bármely háztartási boltban megtalálható tisztítószer és … Tovább olvasom..